duminică, 6 iunie 2010


Tocmai am terminat "Vrajitoarea din Portobello" si am scos cateva super-citate.

La urma urmei, ce e fericirea? Dragoste, se spune. Dar dragostea nu a adus şi nici nu va aduce vreodată fericirea. Dimpotrivă, nu e decât nelinişte, un câmp de luptă, nopţi nedormite, când ne întrebăm dacă e bine ce facem. Adevărata dragoste este plămădită din extaz şi agonie.

Nimeni nu-şi încredinţeazţă visurile în mâinile celor care le pot distruge.

Dragostea este. Fără definiţii. Iubeşte şi nu întreba prea multe. Doar iubeşte!

De multe ori cea mai bună formă de a afla cine suntem este aceea de a şti cum ne văd ceilalţi. Asta nu înseamnă că vom face cum vor ei, dar cel puţin ne cunoaştem mai bine.

Dragostea nu e un obicei, un angajament sau o datorie. Dragostea există, pur şi simplu. Fără definiţii. Iubeşte şi nu-ţi pune prea multe întrebări. Doar iubeşte!

Eu te iubesc asa cum se iubesc sufletele exiliate, cand se intalnesc in mijlocul desertului.

Te-a invatat vreodata cineva sa iubesti? Si totusi ca orice om , esti in stare de acest lucru.Cum ai invatat? N-ai invatat. Ai crezut. Crede doar si atunci vei iubi.

Sa te stii capabil de iubire este de ajuns.Iar daca n-o sa fie el, o sa fie altul.Daca tu ai descoperit un izvor, lasa-l sa tasneasca si iti va umple viata. Nu incerca sa stai la distanta ca sa fii pe teren sigur si sa vezi ce se intampla; nici nu incerca sa obtii certitudini inainte de a face un pas. Ce vei da, aia vei primi- desi de multe ori vine de nici unde te astepti.

Plus:Nu vreau să mă schimb, fiindcă nu ştiu cum să mă schimb. Sunt deja foarte obişnuit cu mine însumi.(Unsprezece minute)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu