miercuri, 29 decembrie 2010

Iubirea lui iese pe usa ... iar inima ta e pe podea

" ..insa nu esti pregatita sa auzi adevarul de pe buzele lui.Memoriile te bantuiesc, zi si noapte, iti este frica pentru ca dorul iti omoara sufletul in linistea deplina dintre cei patru pereti.Este langa tine si totusi stii ca deja el este de mult plecat din povestea voastra.

Speri, doresti ca totul sa fie ca inainte sau putin altfel, numai sa fiti tot voi doi, insa ai impresia ca lupti de una singura. Te facea puternica, el iti punea zambetul pe buze, cu el ai crescut, cu el te-ai simtit completa si acum ratacesti pe acelasi drum incercand sa gasesti ceva ce ai avut odata.
Ii spui ce simti, vrei sa lupti pentru voi, incerci sa il recuceresti insa el e ca o stanca. Iar cand crezi ca totul e pierdut el mai da cate un semn de viata doar pentru a redeschide rana din inima ta si toata durerea ta da navala afara si te pune iar la pamant.

E greu sa mergi mai departe cand in fiecare zi simti dorul mocnind in inima ta si te arde de vie... iar cuvintele lui iti trec prin minte iar si iar lovindu-te ca un bici care iti taie pielea. Dar un lucru e sigur, indiferent cat de mult ai plange tu in noaptea asta, maine soarele tot va aparea, iar realitatea va fi aceeasi."

[textul nu imi apartine,dar descrie(in mare parte) super starea lui Alex Boss,care nu se mai simte asa de Boss.]

PS: am avut cel mai straniu vis.ever.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu