vineri, 17 decembrie 2010

Secret Santa not so Secret.

O zi foarte draguta,ma rog,exceptand partea in care am iesit din clasa trantind usa si partea in care imi venea sa ii torn Alinei acid sulfuric pe gat!

Asa,revenind la subiect,azi a fost super chestia noastra cu Secret Santa.Trebuie sa ii multumesc lu Jazz pentru incercarea nereusita de a incerca sa tina secret faptul ca ea era my Secret Santa.Toata lumea minte,dar nu toti stiu cum sa o faca,iar pe Jazz am citit-o imediat.Dar am fost fata cuminte si m-am facut ca nu stiu.Mersi Jazz pentru cadou.si sa stii ca am impartit ciocolata belgiana,nu am mancat-o singura asa cum am zis.

In plus,am dus si eu bomboane ,acum cand i-am prins pe toti in clasa.Si ce sa vezi?Mi s-a cantat pentru prima data "La multi ani" la scoala.Si am fost super pupacita.La un moment dat,imi amortise fata de la atata pupat.Si am primit si o gramada de urari,care mai de care..gen "sa fi fericita,copilu".hihi.

Mega-dragutz.Revin cu poze cand o sa le am de la Teona.

Si Mar'lena,La multi ani>:D<:*

2 comentarii:

  1. mai abtinete si tu cateodata la chestiile astea
    nu trebuia sa stii [-(
    o sa imi cumpar un clean mai buna sa nu mi se mai citeasca pe fata:)):-"
    >:D<
    domnul pupicestu te saluta>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar m-am abtinut.Adica m-am facut ca nu stiu nimic.am fost o dragutza si am facut pe nestiutoarea doar doar sa nu ii stric surpriza lu jazz>:)

    RăspundețiȘtergere