joi, 8 martie 2012

Press play.

"I think the problem with people like this is that they are so stupid that they have no idea how stupid they are."
Asta e problema principala cu prostii.Nu realizeaza niciodata cat de prosti au fost,sunt si vor fi forever and ever.Si da,prostia unora inca ma surprinde.Si nu ma refer la oameni needucati,ma refer la oamenii care nu au capacitatea de a face conexiuni intre lucruri.Oamenii care sunt cei mai galagiosi intr-o multime,dar care 10 minute mai tarziu vor spune: The louder the voice,the lower the intellect.Ironic,huh?

In plus,e muult prea frig.Nu cer chiar 25 de grade,dar pentru numele universului,10 grade nu ar fi rele!!! Australia a mea e atat de calduroasa,dar in acelasi timp si atat de indepartata*trist*.

Maine e vineri.din nou.Si ma amuza cum merg o saptamana la scoala si alta nu.Dar mai e putin.Asta e fraza pe care mi-o spun in fiecare dimineata cand cobor din fantasticul tramvai 21 la Carol: "Mai e putin".Mai e putin si se vor termina orele inutile,timpul pierdut aiurea,absentele fara sfarsit,prostia fara sfarsit de care sunt inconjurata 6 ore pe zi,fitele de regina universului.Cel putin pana incepe facultatea..ca si acolo ma astept la minuni din astea,but still, not the same.

summer,please, do come!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu