joi, 1 martie 2012

Rolling in the deep

 


Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold.


Atunci cand pornesti pe un drum, e destul de greu sa te intorci la felul in care erau lucurile la inceput.In permanenta ceva se schimba.Deci,chiar daca vei fi indeajuns de puternic incat sa recunosti ca ai pornit pe un drum gresit si vei reusi sa te intorci, exista marea sansa sa nu mai gasesti nimic in locul in care te-ai intors pentru ca,guess what? Totul se schimba.mereu,la infinit,fara incetare.As putea chiar sa spun ca singura constanta din viata noasta este schimbarea.Dar schimbarea nu este neaparat in bine,asa ca nu va pacaliti pe voi,nu va lasati inselati de perdele de fum,in spatele carora se afla "nimicul" gata sa te invaluie.

si,cum treci prin schimbare sau schimbarea trece peste tine, nu o sa fii niciodata la fel.Esti in continua transformare, esti intr-o continua lupta cu tine,curios sa vezi care dintre voi ramane in picioare pana la sfarsit.

deci,ca sa fie clar, unele lucruri te schimba,iar altele te cam termina incet-incet, pana vei ajunge sa spui: nu voi mai fi niciodata cum am fost ieri..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu