joi, 21 februarie 2013

Simplu si la obiect!

Astazi nu am nimic de spus despre mine, ci numai despre voi. Nu imi permit de obicei sa dau sfaturi, dar asta e exceptia: cititi! Simplu si la obiect! Cititi tot ce va pica in mana! Asta nu include reviste de moda si tabloidele pline de mizerii. Cititi tot ce aveti la indemana! Pe langa avantajele evidente (va dezvoltati vocabularul, imaginatia si cultura), o sa descoperiti o modalitate placuta de a va petrece timpul. Da, cunosc o gramada de oameni care mi-au spus ca ei nu suporta sa citeasca si nu inteleg cum vine asta. Chiar nu pot. Poate nu au gasit inca domeniul care sa ii atraga.

Citind tot ce apucati va formati gusturile intr-ale cititului.Poate descoperi ca unele carti sunt chiar nasoale si autorul chiar nu avea talent la scris, poate iti plac cartile politiste si nu suporti sa citesti carti istorice. Sunt atatea genuri de carti pe atatea subiecte incat e imposibil sa nu gasesti macar una care sa iti placa.

La sfarsitul zilei, e mai bine sa ai o parere proprie despre ceva, chiar daca nu coincide cu a altora, decat sa nu ai deloc o parere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu