marți, 14 februarie 2012

Learn to LOVE your FREEDOM!


Marti,23:23.Eu,in pat,cu laptopul in brate,uitandu-ma pe weheartit.com si gasesc asta:De vreo 2 saptamani, pe tot internetul,gasesti poze,citate,bla bla despre Sf.Valentin.Ok,e o sarbatoare in care se presupune ca oamenii isi celebreaza dragostea si iubirea si respectul unul fata de altul.Nu inteleg de ce nu ar face asta tot anul,dar ma rog.Cine sunt eu sa intreb chestii cu cap? 
Dar sa iti plangi de mila pentru ca esti singur de Sf.Valentin?Sa iti plangi de mila pentru ca esti singur,in definitiv? Iti dau eu o idee: plange-ti de mila pentru ca esti PROST,pentru ca ai acumulat ceva ani in viata asta,fara sa fii in stare sa te definesti pe tine ca persoana,sa fii fericit si implinit cu tine insuti.DE CE ai avea nevoie de cineva care sa te implineasca si sa te defineasca ca persoana? De ce faptul ca iesi de 2 ori pe saptamana cu cineva si va dati 10 sms-uri pe zi, ar trebui sa devina TU?
So,stop bitching and enjoy yourself.La dracu,momentele pe care le pierzi plangandu-ti de mila,nu ti le da nimeni inapoi,nici macar persoana pe care o astepti,asa ca nu te amagi aiurea!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu