marți, 16 aprilie 2013

Pasul final în ghidul celui luat de prost.

Dr. Cristina Yang: If you want crappy things to stop happening to you, then stop accepting crap and demand something more.

Viața nu-i nici corectă și nici perfectă, deci nu ne putem aștepta ca oamenii să nu ne dezamăgească niciodată, să nu ne lase baltă, să nu ne uite. Oamenii fac asta. Cu toții facem chestii nasoale altora, suntem răniți și rănim la rândul nostru. Vorba cântecului: „what goes around, comes around.

Nu pot să înțeleg de ce unii se încăpățânează să sufere la nesfârșit. Dacă vezi că omul de lângă tine, la care ții enorm și pentru care ai fi în stare să îți dai jumatate din ficat, nu te apreciază, nu are pic de considerație față de tine, că te calcă în picioare cu fiecare ocazie posibilă, că trece cu bocancii plini de noroi peste trecutul vostru împreună, DE CE naiba nu pleci? De ce insiști la nesfârșit? Ca să ce? Îți place să suferi și să fi dezamăgit la nesfârșit? 

Dacă răspunsul e da, ești o cauză pierdută. Dacă răspunsul e nu, ia dracului niște atitudine!! Degeaba stai tu cu bagajele la ușă dacă cel de lângă tine știe că nu ai de gând să pleci.Nu faci decât să pari slab, iar asta e prima greșeală fatală pe care ai făcut-o.Crezi că nu e conștient/ă de puterea pe care o are asupra ta? Fix din această cauză nu dă doi bani pe tine momentan: pentru că știe că nu ai puterea să pleci, să spui: STOP, I had enough!

Există șansa să realizeze ce a pierdut, cât a greșit, dar asta doar după ce dispari din peisaj. Dacă nu realizează, dacă nu te caută pentru a te implora să te întorci, înseamna că NICIODATĂ, NICIODATĂ nu ar trebui să te uiți în spate pentru simplul motiv că nu îi pasă. SO MOVE THE FUCK ON!

Țin să menționez că nu este vorba despre mine în această postare, asta pentru că eu nu stau cu bagajele la ușă luni la rând. Eu îți zâmbesc frumos când ieși pe ușă să plimbi câinele, iar când te întorci, sunt deja plecată. Nici măcar nu știi ce te-a lovit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu